3 voordelen waarom een toetsenbord handig is voor de iPad

Wie heeft er nou geen iPad tegenwoordig? In ieder huishouden is wel een iPad of een soortgelijke tablet te vinden. Het is namelijk ontzettend handig en praktisch. Bovendien kun je deze ook nog overal gemakkelijk mee naar toenemen. Om nu nog meer voordelen uit de iPad te halen zijn er enkele accessoires die het gebruiksgemak naar een hoger niveau tillen. Eén van die accessoires is een iPad toetsenbord. Hiermee kun je namelijk heel gemakkelijk lange teksten typen. Dit is één van de grote voordelen, maar er zijn nog meer voordelen van een toetsenbord voor de iPad. Welke zijn dat?

Eenvoudig typen

Zoals aangeven kun je met een toetsenbord lange teksten typen wat voorheen nooit ging. Typen op een touchscreen is stuk moeilijk en haast niet te doen als je bijvoorbeeld een lange e-mail of brief wilt maken. Bovendien wordt het halve scherm gevuld met een touchscreen toetsenbord. Met een gewoon keyboard heb je daar geen last van en kun je gewoon de hele display zien.

Ombouwen tot een laptop

Vergeleken met een laptop is een tablet een verademing. Deze is namelijk overal makkelijk mee naar toe te nemen, omdat deze kleiner en lichter is. Echter heeft een laptop wel een voorsprong op de tablet qua gebruiksgemak. Dit komt voornamelijk door het toetsenbord, want hiermee weet je sneller of je een fout maakt tijdens het typen en kun je sneller schakelen tussen twee schermen. Wanneer je een toetsenbord aansluit op de iPad kun je ook profiteren van deze voordelen. Op die manier wordt jouw tablet een soort mini laptop.

Makkelijk aan te sluiten

Het derde grote voordeel van een toetsenbord is dat deze makkelijk is aan te sluiten op de iPad. Bijna alle keyboards van tegenwoordig werken met BlueTooth en daarom heb je geen gedoe met bedrading. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding te maken met het toetsenbord. Ook hebben ze een korte oplaadtijd nodig, waardoor ze daarna weer enkele dagen kunnen meegaan. Tel uit je winst!

Comments are closed.