Bescherm uw iPad met een speciale cover

Een iPad is voor de meeste mensen een dure investering. En zo’n investering wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Daar weten de meeste fabrikanten wel raad mee. Er zijn vele beschermhoezen te koop. Hoezen voor de bescherming van de volledige iPad en hoezen die alleen het scherm beschermen. Een snel overzicht.

Smart cover en smart case

De bekendste hoezen zijn de smart cover en de smart case. De cover wordt aan de zijkant van de iPad vastgeklikt middels een magneetsysteem en beschermt alleen het scherm. De case beschermt de gehele iPad. Voordeel van deze beschermers is dat ze niet alleen krassen op uw iPad tegengaan, maar ook als steun kunnen dienen, zodat uw iPad rechtop kan staan. De cover van het scherm kunt u zo vouwen dat een driehoek ontstaat. Hier steunt uw iPad op. Handig als u aan het koken bent en uw iPad het recept toont. Of als u met uw vrienden een video of presentatie op de tablet bekijkt.

Draaibare cover

De draaibare cover is een complete beschermhoes waar u uw iPad in vast klikt. Doordat de beschermlaag voor het scherm opvouwbaar is, creëert u zo een eenvoudige standaard. Voordeel van deze hoes is dat u uw iPad 360 graden kunt draaien. Zo tovert u uw iPad om in een soort swivel telefoon.

Sleeve en smartshell

De smartshell is een plastic beschermlaag waar u de tablet in klikt. Alleen de achterkant is tegen krassen beschermd. Bij een val zou de hoes de iPad tegen schade moeten beschermen. De sleeve is een hoes waar u uw tablet los in doet. Denk aan een soort tasje dat uw iPad tegen krassen beschermt. Zodra u uw iPad uit de hoes haalt, is deze natuurlijk niet beschermd. Daarom is het aan te raden naast een hoes ook een vaste beschermlaag aan uw iPad te bevestigen.

Leave A Comment