De bedrijfsinitiatieven voor het verkopen van gebruikte telefoons schieten als paddenstoelen uit de grond. Wegens het commerciële voordeel en met het oog op duurzaamheid zijn gebruikte telefoons in korte tijd een trend geworden! Deze trend is echter naar alle waarschijnlijkheid een blijvende met het oog op de prijzen van nieuwe smartphones. Een nieuwe iPhone 5S of Samsung Galaxy S5 kosten al snel vele honderden euro’s. Een gebruikte iPhone 5 of Samsung Galaxy S4 biedt dan uitkomst voor mensen die niet per se hoeven te beschikken over de allerlaatste technologie!

Een gebruikte telefoon kopen en verkopen

Bij het kopen van een gebruikte telefoon is het belangrijk te letten op de prijs, geboden garantie, en punten waarop de telefoon getest is. Dit laatste verschilt nogal per aanbieder van gebruikte smartphones. Een belangrijk punt checkpunt wat extra aandacht verdient is de batterijconditie. Een test door de aanbieder hierop is echt een pre!

Naast het kopen van een tweedehands telefoon is het ook mogelijk je gebruikte telefoon te verkopen. Een gebruikte telefoon verkopen kan bij een redelijk recent model al snel in meer dan honderd euro resulteren. Hiermee heeft u al een goed startkapitaal om te investeren een nieuwe of gebruikte telefoon!

Leave A Comment