Gratis iPad 5

Een gratis iPad 5? Dat zou mooi zijn… Vermoedelijk gaat Apple ze echter niet gratis uitdelen en krijgt de nieuwe iPad keurig een prijskaartje. Desondanks zijn er misschien wel wat gratis mogelijkheden rondom de iPad 5. Wij nemen je mee in de gratis opties!

Gratis iPad 5 bij abonnement

Sommige providers bieden een gratis iPad 5 aan als je een abonnement bij ze afsluit. Ga er echter wel vanuit dat dit alleen bij de duurdere abonnementen zal zijn. Je maandelijkse abonnementskosten zijn dan waarschijnlijk niet mals, maar je krijgt in elk geval een gratis iPad 5. Dit scheelt natuurlijk wel weer in aanschafkosten. Een extra voordeel van een tablet abonnement is dat je altijd en overal kunt internetten. Je bent nooit meer gebonden aan Wi-Fi. Bovendien hebben de abonnementen met een gratis iPad 5 een uitgebreide databundel. Je hoeft dan in elk geval niet snel te vrezen dat je buiten je bundel raakt!

Gratis verzenden en graveren

Als je de iPad 5 online bestelt, kun je hem waarschijnlijk gratis laten verzenden. Onder andere bij de online Apple Store kun je alle toestellen en accessoires gratis thuis laten bezorgen. Ook kun je de iPad 5 gratis laten graveren. Het kan echter wel zo zijn dat je bij andere online shops een lagere prijs betaalt dan bij de Apple Store. Je doet er daarom goed aan de prijzen te vergelijken.

Gratis apps

Je krijgt dan misschien geen gratis iPad 5, maar eenmaal gekocht gaat er een wereld aan gratis apps voor je open. In de App Store vind je een ongekend grote collectie aan apps voor de iPad 5. Met een oneindige hoeveelheid games, puzzels, radiozenders, recepten en sociale media verveel je je op geen enkel moment van de dag. Met je favoriete muziek op de achtergrond maak en bewerk je foto’s in een handomdraai en deel je ze op Facebook. En zoek je inspiratie zoekt voor het avondeten, dan vind je gegarandeerd een verrukkelijke recept via een van de vele culinaire apps. Allemaal gratis op de iPad 5!

Acties

Sommige winkels hebben speciale acties waarbij je een gratis iPad 5 kunt winnen, of geven een iPad 5 als je een product koopt of abonnement afsluit. Vanzelfsprekend krijg je geen gratis iPad 5 bij aankoop van een bosje bloemen, maar als je toevallig al een aankoop moest doen en je krijgt er een gratis iPad bij, is dit natuurlijk mooi meegenomen. Na de release van de iPad 5 zullen er vanzelf aanbieders komen met bijzondere acties in het teken van de iPad. Je kunt hier eenvoudig informatie over vinden op internet.

Verwachte prijs

Duidelijk is intussen dat je niet zomaar een gratis iPad 5 krijgt. Maar wat kost een iPad 5 eigenlijk? Net als de exacte specificaties, zijn ook de prijzen nog niet officieel bekend gemaakt. Op internet wordt uitvoerig gesproken over de verwachte prijs van het apparaat. Vermoedelijk begint de prijs voor de iPad 5 met Wi-Fi op 505 euro. Dit is de iPad met het kleinste geheugen, namelijk 16 GB. De iPad 5 Wi-Fi en Cellular kost waarschijnlijk minimaal 605 euro. Voor beide varianten geldt hoe meer geheugen, des te hoger de prijs.