iPad 5 abonnement

Wil jij ook zo graag een iPad 5 abonnement? Daarvoor zal Apple de iPad 5 eerst moeten uitbrengen. Vermoedelijk ligt de nieuwe iPad dit najaar in de winkels. Wat moet je allemaal weten over een iPad 5 abonnement?

3 voordelen van een iPad 5 abonnement:

1. Werken onderweg

Ben je vaak onderweg voor je werk? Dan is een iPad 5 abonnement verbazingwekkend handig! Met een 3G abonnement op je iPad kun je namelijk eenvoudig je collega’s mailen en informatie opzoeken. Ook blijf je moeiteloos op de hoogte van het laatste nieuws en recente verkeersupdates. Met een iPad 5 abonnement kun je dus altijd en overal gebruikmaken van internet en ben je nooit meer afhankelijk van Wi-Fi.

2. Gamen onderweg

Na een lange dag werken is er niets lekkerder dan in een treinzitje te ploffen en je iPad te pakken. Even ontspannen en dat nieuwe spel spelen – heerlijk. Maar als je geen Wi-Fi hebt, valt jouw relaxmomentje compleet in het water. Een iPad 5 abonnement biedt dan de oplossing: altijd snelle internettoegang tot al jouw online games. Zo wordt elke rit naar huis weer een verademing.

3. Studeren onderweg

Ben je student en volg je een opleiding in een stad ver van huis? Dan leg je meerdere keren per week een flinke reis af. Met de vele tentamens en opdrachten in het vooruitzicht zou het ideaal zijn om je reistijd nuttig te besteden. Dankzij een iPad 5 abonnement kun je ook onderweg studeren. Zo hoef je thuis aanzienlijk minder te doen en is er meer tijd over voor andere dingen.

Verschillende aanbieders

Op dit moment zijn er in Nederland verschillende providers die tablet abonnementen verzorgen. Hier kun je in de toekomst waarschijnlijk ook jouw iPad 5 abonnement bij afsluiten. Elke provider heeft zijn eigen selectie iPad 5 abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het is verstandig om eerst te bedenken wat je precies nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld alleen een data-abonnement, of wil je een abonnement in combinatie met de iPad 5? En hoe vaak ga je online met je iPad 5? Afhankelijk van je antwoord op deze vragen, sluit je een iPad 5 abonnement af.

Kosten iPad 5 abonnement

De kosten van een iPad 5 abonnement lopen sterk uiteen. Ten eerste is een abonnement inclusief iPad 5 waarschijnlijk duurder dan een Sim Only tablet abonnement. Verder variëren de kosten afhankelijk van het dataverbruik. Consumenten die weinig internetten, hebben een klein abonnement nodig met een relatief lage prijs per maand. Grootverbruikers hebben echter behoefte aan een grotere databundel en betalen daarvoor ook meer. Daarnaast verschilt de prijs van een iPad 5 abonnement afhankelijk van de looptijd. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 2 jaar af, dan is dit doorgaans goedkoper dan een abonnement voor 1 jaar. Hoe langer providers jou aan zich kunnen binden, des te aantrekkelijker de abonnementsprijs meestal is. Tot slot kun je meestal speciale extra’s aan je iPad 5 abonnement toevoegen, die de abonnementskosten flink kunnen verhogen. Wil je bijvoorbeeld ook in België of Duitsland kunnen internetten op je iPad 5? Dan hangt hier vanzelfsprekend een ander prijskaartje aan.