iPad 5 kopen

Wilt u een iPad 5 kopen? Dan zult u nog even moeten wachten, want deze is helaas nog niet verkrijgbaar. De iPad 5 is zelfs nog niet officieel aangekondigd. Volgens de verwachtingen komt het apparaat deze zomer uit, ongeveer een jaar na de iPad Mini. Wat de iPad 5 moet gaan kosten is dus helaas ook nog niet bekend.

Waar koopt u de iPad 5?

De iPad 5 zal weer op verschillende plaatsen te verkrijgen zijn, net zoals de iPad 3 en de iPad Mini. De meeste elektronicawinkels bieden de iPads aan, evenals vele elektronicawebshops. Ook wordt de iPad 5 waarschijnlijk verkrijgbaar in combinatie met een data-abonnement. Hierbij wordt er een vast bedrag per maand betaald en kan er een bepaald aantal MB’s gebruikt worden aan data op de iPad. Dit is handig voor mensen die veel onderweg zijn, zodat zij overal gebruik kunnen maken van internet op de iPad. Voor de meesten is een data-abonnement echter overbodig, omdat veel mensen het apparaat op Wi-Fi gebruiken.

De iPad of een andere tablet?

Het aanbod aan tablets wordt steeds groter en steeds veelzijdiger. Veel fabrikanten zijn ondertussen met een eigen tabletlijn gekomen. Er is dan ook veel verschil tussen al deze apparaten. Het is dus altijd aan te raden om de tablets goed te vergelijken voordat je er een koopt. Het wordt echter wel verwacht dat de iPad 5 met kop en schouders boven alle andere tablets uit zal gaan steken, maar dit is waarschijnlijk ook terug te zien in de prijs. Een iPad 5 kopen zal in ieder geval niet goedkoop worden. Dat de iPad 5 een goed apparaat zal zijn staat vast, maar de exacte specificaties zijn nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wat de resolutie van het scherm zal zijn. Er gaan wel geruchten rond dat de iPad 5 een scherm gaat krijgen dat 90% minder energie nodig heeft, waardoor de batterij een stuk langer mee kan dan bij andere tablets.