iPad 5 prijs

De iPad 5 prijs is helaas nog niet bekend, aangezien deze nog niet officieel aangekondigd is door Apple. De verwachting is dat de iPad 5 het zelfde zal gaan kosten als zijn voorganger tijdens de release. Dit is namelijk de strategie die Apple meestal hanteert. Als dit zo zou zijn zouden er ook weer meerdere versies van de iPad uitkomen, zoals een Wi-Fi en een 3G of misschien wel 4G versie. In dat geval zullen er weer verschillende variaties aan geheugen bestaan, waarschijnlijk 16GB, 32GB en 64GB. Er gaan echter ook geruchten rond dat er een iPad aan zit te komen die beschikt over een geheugen van maar liefst 128GB.

iPad 5 release

De daadwerkelijke prijs van de iPad 5 zullen we pas te weten komen bij de release van dit nieuwe apparaat van Apple. Het is echter nog steeds onduidelijk wanneer deze zal zijn. Eerdere geruchten meldden al dat het apparaat in maart of april van dit jaar uit zou komen, maar dat is dus niet het geval. Nu zijn de verwachtingen weer dat de iPad 5 zijn release zal maken rond de zomer van 2013. Het is nog even afwachten tot Apple hier meer bekend over maakt.

Verwachte prijzen

Als Apple haar strategie doorzet dan zal de iPad 5 net zoveel gaan kosten als de iPad 4 tijdens haar release. Dit betekent dat de 16GB variant een prijs zal hebben van €505. Dit is dan de Wi-Fi versie, voor de 3G versie zal er nog eens €130 bij geteld moeten worden. Bij elke stap naar een groter geheugen komt er €100 bij deze prijs. De 64GB Wi-Fi versie zal dan dus ook naar verwachting €705 gaan kosten. De prijzen van de vorige generaties iPad zullen dan uiteraard wel gaan zakken, dus als u genoegen neemt met een wat oudere iPad en niet te veel wilt betalen is het een mooie kans om uw slag te slaan zodra de iPad 5 aangekondigd wordt.