De originele iPad Air heeft een 9.7-inch display met een 2048×1536 resolutie. Dit populaire iPad model heeft een snelle Apple A7 processor maar op verschillende punten loopt het achter op de iPad Air 2. De iPad Air beschikt niet over een 128GB versie, een gouden kleur, Touch ID en Apple Pay. Aan de andere kant is de iPad Air ruim 100 euro goedkoper dan de iPad Air 2.

Voor wie is de iPad mini 4 geschikt?

De iPad mini 4 lijkt in veel opzichten op de iPad Air 2. De iPad is alleen kleiner en smaller. De iPad mini 4 heeft een 7.9-inch Retina display met een resolutie van 2048×1536 pixels. Het draait op de Apple A8 processor, is beschikbaar met 128 GB opslagruimte en de gouden kleur en kan gebruik maken van de split view feature van iOS 9.

Voor wie is de iPad Air 2 geschikt?

De iPad Air 2 is krachtige en grotere iPad dan de iPad mini 4. De iPad heeft een display van 9.7-inch met een resolutie van 2048×1536 pixels. De processor is krachtig en snel waardoor het voor langere tijd de iPad was met de beste specificaties. Deze titel is echter overgenomen door de iPad Pro die nog betere prestaties levert.

Voor wie is de iPad Pro geschikt?

De iPad Pro is de grootste en krachtigste iPad die Apple ooit gemaakt heeft. Het heeft een groot 12.9-inch display met een resolutie van 2732×2048 pixels. De A9X processor in de Pro is snel en zorgt ervoor dat de iPad niet onderdoet voor een gemiddelde laptop. De iPad Pro is gemaakt voor productiviteit en creativiteit. Het nadeel is wel dat het minder goed draagbaar is door het grotere display. Als je hier geen problemen mee hebt en de prijs is niet hoog dan is de iPad Pro de beste iPad die je kunt kopen.

Bron

Comments are closed.